lördag 14 juni 2014

Halvfart!

Livet går på halvfart och det får jag lära mig att acceptera. Livet, bloggandet, stickandet, det mesta. Men faktum är att livet sakta men säkert börjar återvända och jag har tagit mig upp ur den allra djupaste dalen - i alla fall för den här gången. Jag inväntar välbehövlig semester men försöker ändå njuta av de fina, varma sommardagar vi har fått oss till del den sista tiden. Jag jobbar ju dessutom utomhus vilket ger mig en välbehövlig dos D-vitamin.

Häromdagen kunde vi njuta av ljumma vindar på altanen efter fritids, dagis och jobb, trots att det regnade. Altandörren stod öppen fastän det var mulet och grått. Helt okej tycker jag!

Jag har också påbörjat en ny sjal... Surprise! Bara det talar väl för att livet börjar återvända :-) Det blir en till Taygete. Jag känner att det kommer att bli många sådana här. Rolig att sticka och så finns det ju så oändligt många fina färgkombinationer och garnkvalitéer att testa. Just den här blir fin till jul tycker jag. Sedan kan man ju sticka en sommarvariant, en vårvariant, en höstvariant, en till påsk och en till halloween, en till midsommar och en till bröllop och så en bara för att. Den förra jag stickade hittar ni förresten i det här inlägget.Men är det inte rätt förutsägbart...? Ser ni figuren som kommer struttandes uppe i högra hörnet. Det slår aldrig fel... ska det fotograferas stickningar ska det komma en katt också.

Tam tam tam tam tam tam...

...tam tam tam tam taratam...

Men nä... det får vara den här gången. Fortsätt du med din fotografering. Jag går någon annanstans. Bort och iväg mot nya djärva mål. Oh my, oh my!

Stickningen ligger kvar, alldeles orörd och ser nästan lite besviken ut... :-)
2 kommentarer: