torsdag 3 december 2015

December!

Häromdagen var jag en god hustru och mor, vill jag lova. Närmare bestämt i tisdags då vi firade in den 1:a december med tända ljus, glögg, nybakade pepparkakor (nåja, dem bakade vi i lördags men ändå...) och mögelost. Allt klappat och klart till barnen kom hem från skola och dagis. Barnens adventsklappar sitter på grenen, inslagna och klara att öppnas en i taget ända fram till jul med början av lilla H. De verkar ganska nöjda med arrangemanget och på kvällen tittade vi med stor förväntan på årets adventskalender. Vad vi tyckte om den kan vi vidareutveckla i ett annat inlägg kanske... 


Stjärneljus i vårt hus, tindra och glimma!


Stora S har påtat en tomtemössa.Och här hänger adventsklapparna på rad i väntan på små fingrar att öppnas. En gren kan man ha till mycket och jag tycker att det blev riktigt fint, jag.

Glögg och pepparkakor.

Alltihop uppdukat på nya bordet som vi inhandlat på loppis i Landskrona för ett par veckor sedan. Jag är sååå nöjd och det är sååå fint. 

Fin advent önskar jag er!
2 kommentarer:

 1. Och sent omsider läser jag ditt inlägg och tycker att det ser väldigt fint ut hemma hos dig! Kul med ett nytt bord också!
  Igår på Lucia så var det varken glögg, p-kakaor eller l-bullar här hemma. Jesses, vilken traditionslös familj vi är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen... Du som brukar börja med glöggen redan i oktober. Nå, än är det väl tid att jula till det :).
   Och visst är det kul med nya fynd på loppis. Vi är i full gång med att byta ut alla stolar också till en massa chica pinnstolar i olika modeller (du vet sådär modernt och inne som det är just nu...). Passar bra härhemma. :) God Jul på dig!

   Radera