söndag 25 september 2016

Lilla butiken @rikaulricha Design!

Nu är det gjort! Nu har jag tryckt på knappen. Jag har tryckt på "öppna butik"- knappen, nästan ett år efter att de första idéerna om en egen liten webbutik dök upp i huvudet. Jag är ju inte så snabb, nä...

Under året har jag funderat, letat efter dekaler, letat fraktpåsar, funderat, våndats, hittat på ett varunamn, ett butiksnamn, fixat en logga, funderat, färgat garn, stickat sjalar, tryckt tygtryck, våndats, funderat, funderat och våndats... Ja, allt detta i vågor, höga och låga och egentligen har butiken varit färdig ett bra tag men jag har dragit mig för att trycka på knappen "öppna butik". Men nu är det gjort! Jag har öppnat min egen lilla webbutik @rikaulricha Design. Här kommer jag att sälja små tygpaket med tygbitar i lagom quiltstorlek. Tygbitar jag färgat och tryckt med mina egna stämplar. Här kommer jag att sälja mönster på mina egna sjalar och annat som jag deignat. Jag hoppas att min lilla shop ska, över tid, utvecklas och fyllas med annat kul och spännande från mina händer. Just nu vill jag bara landa i att jag faktiskt öppnat En.Egen.Webbutik!

Ett litet steg för mänskligheten men ett jättekliv för mig! Önska mig lycka till!

En trave quiltpaket. Först har jag batikfärgat tygerna och sedan tryckt dem med stämplar som jag tillverkat själv. Helt unika tygbitar alltså! Jag försöker också använda återvunnet tyg så långt det går.


Ett litet paket med fem tygbitar. Två enfärgade och tre med tryck.


Två Ulrichasjalar! Man kan välja att köpa bara mönstret eller ett garnpaket med mönster och garn färgat av mig.

Garnnystan med tillräckligt mycket garn för att sticka min Ulrichasjal. De finns i tre olika färgkombinationer. 

Och nu känner jag spontant: Hjälp! Tänk om ingen köper något... Hjälp! Tänk om någon handlar...
Hehehe! Det här ska bli kul!
Välkomna in!

5 kommentarer:

 1. Wow vilka fina tyger och sjalar! Skuttar genast in i butiken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt att du tycker det Ullis! Butiken kommer så småningom att fyllas med fler mönster och fler färgade garner och även fler tyger. Håll utkik! :)

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera