söndag 6 juli 2014

Vänskap och överraskningar!

Ibland överraskas jag över att jag har så goda vänner. Eller snarare överraskas jag av att en och annan av mina vänner finner mig god. God nog att överraskas med hemlighetsmakeri trots att jag inte alls fyller jämnt.

Jag fyllde alltså år för tag sedan. Ganska mycket för ett tag sedan. Närmare bestämt i slutet av maj. Någon vecka efter min födelsedag fick jag plötsligt besök, helt oplanerat av en av dessa goda vänner. Jag blev förstås lite fundersam för hem till oss tittar man liksom inte "bara förbi", eftersom vi bor utmed en liten ko-stig grusväg och vårt hus ligger sist utmed denna ko-stig grusväg. Sen tar det liksom stopp. Men där kom hon alltså körandes i sin bil, hem till oss och påstod att hon skulle hämta mig (???). Sedan skulle vi åka på ett litet äventyr hon och jag. Det tog mig gott och väl en halvtimme innan jag kunde slappna av under bilfärden innan jag faktiskt förstod att detta var i allra högsta grad planerat (minsann...). 

Färden gick sedan mot Höllviken och där väntade det sötaste lilla mini-hemma-spa man kan tänka sig.


Jag fick presenter!


Där fanns veckotidningar (som vi aldrig hann läsa under fotbadet eftersom vi satt och pratade så mycket vilket ju var mycket trevligare men i alla fall)!


Ansiktsmask och fotvårdskit med tillhörande nagellack!


Snacks (jag är ju liiite svag för just salta saker som chips och nötter)!


Vackra blommor!


God mat!!!


Färskpotatis, lax och goda såser (jag är ju liiite svag för just lax)!


Vitt vin (jag är ju liiite lättpåverkad, så ett och ett halvt glas räckte för att få mig glad i hatten och mer babblig än vanligt - om det ens är möjligt...)!


Och ytterligare en bild på den goda maten!


Dagen avslutades med picknick vid stranden tillsammans med båda våra familjer och ett litet dopp för fötterna i (kallt) havsvatten. Ser ni mina nymålade tånaglar?

Hela tillställningen med fotmassage, ansiktsbehandling, god mat och framförallt enastående trevligt sällskap (att få prata ostört med en god väninna händer inte ofta nuförtiden och var verkligen efterlängtat) var precis vad min kropp och själ behövde i denna stund med tanke på hur mitt liv sett ut den senaste tiden. 

Och med detta inlägg vill jag såklart tacka min goda väninna A, som gett mig denna fantastiska dag men också alla mina andra vänner som på olika sätt visar att jag är värd att tyckas om, värd att göra något extra för ibland eller bara höra av sig till i största allmänhet. Ibland behöver man det mer än annars. Som när man känner sig usel och värdelös och har svårt att tro att man betyder något alls för någon. Just då skriver någon en fin kommentar på bloggen, just då hör någon av sig, just då vill någon äta lunch tillsammans med en, just då kommer någon och hämtar en för äventyr.

Tack alla goa vänner för att ni finns och för att ni tycker om just mig!!!


4 kommentarer:

  1. Om du bara visste vad du betyder för oss vännen! ♥

    SvaraRadera
  2. Va roligt att du har vänner, vännen! Och att vi gillar dig, det vet du : ) En spa-dag var du verkligen värd; hoppas du får fler. Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja, det känns bra att bli påmind då och då om att man har vänner som tycker om en och jag ville lyfta fram er lite i ett eget blogginlägg. Ofta räcker det ju med en liten kommentar här på bloggen eller för den delen på Fäjjan :-). Så att man känner att man finns, liksom ;-). Kram!

    SvaraRadera