fredag 8 juli 2016

Garnerna har blivit en Ulrichasjal!

Här är lite garner som jag färgade en tid innan jag lyckades med mitt misslyckande. Då blev det ungefär som jag hade tänkt mig och nu har jag designat och stickat två sjalar av garnet. Jag har en plan i mitt huvud som skall förverkligas. Så småningom. Jag skyndar långsamt men garnerna är färdiga, sjalarna stickade och fotograferade och mönstret är nedtecknat. Sedan får vi se vad det blir av allt detta. 
Har ni förresten sett min fina emaljerade balja. Den loppade jag hem från Myrorna i Malmö för ett tag sedan. Ett kap får jag säga och så användbar den är. För att inte tala om hur snygg!


Nu ligger härvorna i grytan och puttrar. I grytan på spisen med det dåliga ljuset. Alltid lika spännande att plocka upp garnerna i dagsljuset... eehh!
Och så hänger de på tork i badrummet.Och här har garnet blivit sjalar i två olika färgsättningar. En tredje Ulrichasjal är på gång. Någon som är sugen på att sticka en alldeles egen?


Garnet är av ren ull! Varmt och gött till hösten :-) Mönstret och tillräckligt mycket av mitt eget färgade garn kommer snart att finnas till försäljning i ett alldeles eget litet garnpaket. Designat av mig, från början till slut. 
3 kommentarer:

  1. Wow!!! Superfina. Jag vill gärna göra en egen... Ingår det upplärning?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket :D Klart att du ska göra dig en Ulrichasjal och upplärning ingår förstås som en extra bonus.

      Radera