söndag 31 augusti 2014

Sommaren 2014

Sommaren 2014 blev en bra sommar. Toppenväder och en toppensemester. Aldrig har en semester varit så välkommen som just den här. Jag tror, helt krasst, att den räddade mig från en sjukskrivning. Vi har tagit det lugnt och inte flängt hit och dit utan varit mycket hemma. Den äkta mannen har byggt och byggt och byggt och nu har vi den mest fantastiska altanen med plats för många aktiviteter. Med plats för två hängmattor och med plats för en hängstol. Med plats för grill och med plats för en pool. Med plats för många att umgås. Och det är väl det som är det bästa med vår nya altan - alla vänner som får plats och som kommer och förgyller den med sin närvaro. 

Emellertid kommer det inga bilder på altanen i bloggen just nu. Trots allt är det lite detaljer kvar som inte hunnits med. Men nästa sommar - då... Så istället följer här lite andra sommarbilder från sommaren 2014. 

Håll till godo!


Massor av allehanda bär. Så lite saft har det ju blivit!Trots allt har vi åkt på en och annan utflykt. Helt kravlöst.Jag har tagit mig tid till att sticka i lugn och ro.Havet!Och alla snäckor vi plockat!
Lek i trädgården!


Solrosor!Och nu, i slutet av sommaren, har vi kommit fram till vindruvorna.
I år räcker de till att ta in och äta av i största allmänhet. Men så som den har växt i år kommer det nästa år att svämma över av vindruvor (hoppas vi) och då kanske "vinbryggeriet" (vad heter det egentligen) kommer igång på Mossen igen. Till dess får vi nog inventera alla gamla flaskor av hemkört vin vi redan har i källaren. Det kan bli spännande!
Nu säger jag:

Hej September!


2 kommentarer:

  1. Fantastiska bilder! Som drömmen om sommaren! Som verkligen varit fin, på riktigt... :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, på riktigt! Och så är det ju så kul att ta bilder :-)

      Radera