lördag 29 mars 2014

Barnkalas x två!

Förra lördagen var det fyraårskalas för Lilla H och hennes kompisar. Fyra vildbasare var bjudna och de lät som femton. Plötsligt bestämde de sig för att gå ut hela gänget. På med kläderna och svisch... Här gällde det att hänga med i svängarna. Ut och rasa runt i trädgården med omnejd (vi bor ju på landet med närmaste granne 200m härifrån så det finns ju utrymme). Efter det blev det mycket lugnare :-D.

Den här lördagen har vi klarat av ännu ett barnkalas. Ett sjuårskalas för Mellan O. Kul men ansträngande! Minst sagt. Och nu dröjer det till nästa år. Halleluja!

Lilla H's Kalasbord!

Mellan O's Kalasbord!
Av någon anledning var det betydligt svårare att få till en bra kalasbild på Star Wars-bordet... Kan ju bero på att jag själv inte är så förtjust i Spindelmannen och Stjärnkrigen. Men sonen var så nöjd så nöjd och det är ju liksom det som är viktigast. Elva barn, högljudda och stimmiga men väldigt vänliga och måna om varandra. Inga konflikter, inga bråk. Bara uppsluppen glädje. Vilket gäng! :-)


1 kommentar:

  1. Star Wars *och* Spindelmannen, samtidigt! Det kan nog inte bli bättre! ;-)

    (Här har ingendera av dem varit någon stor favorit hos G - hans *mamma* är mer bekant med Stjärnornas krig än han... Och årets kalasinbjudan skulle på födelsedagsbarnets begäran ha fotbollstema...)

    SvaraRadera