söndag 13 april 2014

Påskstress!

Usch och urk och trist och grått. Precis så känner jag inför påsken och påskpyntet, äggen och alla kycklingar. Hela vårvintern har jag gått och väntat på våren och påsken och allt pynt jag skulle dekorera lilla huset med. Alla fina käcka bilder jag skulle ta för att göra fina käcka blogginlägg. Och nu, nu är vi här och luften har alldeles gått ur mig... 

Det är stökigt, det är skitigt, golvet behöver dammsugas, tvätten behöver tvättas, tvätten behöver vikas, tvätten behöver komma in i garderoberna, saker behöver plockas undan osv, osv. Och innan allt detta är gjort är påsken över... Så deppigt! 

Nåja, nu ska jag i alla fall resa på mig och gå ut i förrådet och åtminstone kika på påskpyntet. Kanske det föds ett litet frö av inspiration vid anblicken av lite påskägg och någon kärring. Kanske det kommer upp något litet pynt och kanske det blir någon liten bild att lägga upp och kanske får jag hoppet om livet tillbaka :-)

1 kommentar:

  1. Aha... är det sånt man ska tänka på också?! Lika överraskande varje år. Har inte riktigt plats för påskpynt i mitt liv. Men gärna en vitlöksdoftande lammfiol!

    Lycka till med inspirationen. Om inte DU orkar så är jag övertygad om att dina rara barn vill pynta hela huset : ) Sätt dig ner och vila!

    SvaraRadera